Retur


COMANDA CU INCREDERE!

MiniROCK isi doreste clienti multumimiti, astfel încât, dacă  sunteti nemultumiti de un produs, din orice motiv, pur și simplu returnați-l la noi în termen de 30 de zile (15 zile pentru produsele aflate in promotie) în starea in care l-ați primit și vom face schimbul dimensiuni și / sau de culoare/model sau va vom oferi contravaloarea produsului.

Returnari

Vom accepta produsele pentru returnare sau schimb atunci când acestea sunt returnate noi,  nepurtate, în ambalajul original, în termen de 30 de zile de la primirea de bunuri. Produsele restituite care au fost spălate, deteriorate, murdare sau modificate nu vor fi acceptate și pot fi trimise înapoi la client pe cheltuiala clientului.

Produsele aflate in promotie sunt eligibile pentru returnare sau schimb în termen de 15 zile de la primirea comenzii, cu excepția cazului in care produsul prezinta un defect de fabricatie.

Termenul pentru schimburi / rambursări pentru produsele achizitionate la pret intreg  este de 30 zile de la primirea coletului.

Termenul pentru schimburi / rambursări pentru produsele in promotie este de 15 zile de la primirea coletului.


Nu vom accepta nici un produs returnat în afara acestei perioade (cu excepția produselor cu defecte de fabricatie)  nici produse returnate deteriorate, purtate, spalate sau murdare (cu excepția defectelor de fabricatie) și va fi responsabilitatea clientului să plătească pentru plata transportului  acestor articole.


Primirea contravalorii produselor returnate

Rambursările vor fi făcute în termen de 3 zile de la data când produsele returnate sunt primite de minirock.ro. Platile se vor face prin banca, intr-un cont indicat de client.


Cine va plati costul trasportului cu returul / schimbul produselor
?

MiniROCK va acoperi costurile suplimentare de transport doar în cazul în care bunurile comandate prezinta defecte de fabricatie sau daca ati primit un alt produs decat cel comandat, altfel, costurile de transport cu schimb/retur din alte motive vor fi suportate de client.