Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate
Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. La MiniRock, avem câteva principii fundamentale:
• Nu vă cerem informații personale decât dacă avem nevoie cu adevărat de acestea. (Nu putem susține servicii care vă solicită lucruri precum genul sau nivelul de venit fără niciun motiv aparent.)
• Nu împărtășim informațiile dvs. personale cu nimeni decât pentru a respecta legea, a ne dezvolta produsele sau a ne proteja drepturile.
• Nu stocăm informații personale pe serverele noastre, cu excepția cazului în care sunt necesare pentru funcționarea continuă a unuia dintre serviciile noastre.
• În produsele noastre de blogging, ne propunem să facem cât mai simplu pentru dvs. să controlați ceea ce este vizibil publicului, văzut de motoarele de căutare, păstrat privat și șters definitiv.
Dacă aveți întrebări despre ștergerea sau corectarea datelor dvs. personale, vă rugăm să contactați echipa noastră.
Vizitatorii site-ului web
La fel ca majoritatea operatorilor de site-uri web, MiniRock colectează informații care nu identifică personal tipul pe care browserele web și serverele îl pun de obicei la dispoziție, cum ar fi tipul browserului, preferința limbii, site-ul de referință și data și ora fiecărei solicitări de vizitatori. Scopul MiniRock în colectarea informațiilor care nu identifică personal este de a înțelege mai bine modul în care vizitatorii MiniRock utilizează site-ul său web. Din când în când, MiniRock poate elibera informații care nu identifică personal în agregat, de exemplu, publicând un raport privind tendințele de utilizare a site-ului său web.
MiniRock colectează, de asemenea, informații care pot identifica personal, precum adrese IP Protocol (Internet Protocol) pentru utilizatorii autentificați și pentru utilizatorii care lasă comentarii pe blog. MiniRock dezvăluie doar adresele IP de utilizator și comentator conectate în aceleași circumstanțe pe care le folosește și le dezvăluie informații de identificare personală descrise mai jos, cu excepția faptului că adresele IP și adresele de e-mail ale blogului sunt vizibile și dezvăluite administratorilor blogului unde a fost comentariul.
Adunarea informațiilor de identificare personală
Anumiți vizitatori de pe site-urile MiniRock aleg să interacționeze cu MiniRock în moduri care necesită MiniRock să strângă informații de identificare personală. Cantitatea și tipul de informații pe care MiniRock le adună depinde de natura interacțiunii. De exemplu, rugăm vizitatorii care se înscriu la un blog să furnizeze un nume de utilizator și o adresă de e-mail. În fiecare caz, MiniRock colectează aceste informații numai în măsura în care este necesar sau adecvat pentru a îndeplini scopul interacțiunii vizitatorului cu MiniRock. MiniRock nu dezvăluie informații de identificare personală, altele decât cele descrise mai jos. Și vizitatorii pot refuza întotdeauna să furnizeze informații de identificare personală, cu menționarea faptului că le poate împiedica să se implice în anumite activități legate de site-ul web.
Statistici agregate
MiniRock poate colecta statistici despre comportamentul vizitatorilor pe site-urile sale web. MiniRock poate afișa aceste informații public sau le poate furniza altora. Cu toate acestea, MiniRock nu dezvăluie informații de identificare personală, altele decât cele descrise mai jos.
Protecția anumitor informații cu caracter personal
MiniRock dezvăluie informații potențial de identificare personală și de identificare personală doar celor angajaților, contractorilor și organizațiilor afiliate care (i) trebuie să cunoască aceste informații pentru a le prelucra în numele MiniRock sau pentru a furniza servicii disponibile pe site-urile site-urilor MiniRock și (ii ) care au acceptat să nu le dezvăluie altora. Unii dintre acești angajați, contractanți și organizații afiliate pot fi localizați în afara țării de origine; utilizând site-urile web ale MiniRock, consimțiți la transferul acestor informații către acestea. MiniRock nu va închiria sau vinde informații potențial de identificare personală și nimeni. În afară de angajații săi, contractanții și organizațiile afiliate, așa cum s-a descris mai sus, MiniRock dezvăluie informații potențial de identificare personală și de identificare personală doar ca răspuns la o citație, ordine judecătorească sau altă solicitare guvernamentală sau atunci când MiniRock crede de bună credință că divulgarea este necesar în mod rezonabil pentru a proteja proprietatea sau drepturile MiniRock, ale terților sau ale publicului în general. Dacă sunteți un utilizator înregistrat al unui site web MiniRock și v-ați furnizat adresa de e-mail, MiniRock vă poate trimite ocazional un e-mail pentru a vă informa despre noile funcții, pentru a vă solicita feedback-ul sau pentru a vă menține la curent cu ceea ce se întâmplă cu MiniRock și cu produse. Utilizăm în primul rând diferitele noastre bloguri de produse pentru a comunica acest tip de informații, așa că ne așteptăm să menținem acest tip de e-mail la minimum. Dacă ne trimiteți o solicitare, ne rezervăm dreptul de a o publica pentru a ne ajuta să clarificăm sau să răspundem la solicitarea dvs. sau să ne ajute să sprijinim alți utilizatori. MiniRock ia toate măsurile rezonabil necesare pentru a proteja împotriva accesului, utilizării, modificării sau distrugerii neautorizate a informațiilor potențial de identificare personală și de identificare personală.